Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Mietka napisał:
Ja nie wiem,niedawno w sklepie stojac przy kasie ,jakos sie zadumalam,i eksp.zaczela obslugiwac nastepna kobiete,ta widzac to,kazala jej zniszczyc parogon,i najpierw mnie obsluzyc,mimo tego ze machnelam reka,ze mi obojetne,bo i tak w sumie zapomnialam co ja w ogole chcialam kupicz wrazenia ze mnie taki zaszczyt kopnalwracalam do domu z glowa w chmurach,jakby Polak chcial mnie wtedy np.zagadac,to nie wiem czy dalabym rade zejsc na ziemie),pewnie by pomyslal ze sie uwazam za pepek swiataa tak nie jest.i do czego zmierzam..,acha,nie powiem ze zostalam milo potraktowana przez Norwezke,bo nie sadze zeby kazdy kto mieszka w Norge,albo jest podobny do Norwega,byl nim czystej krwi Ps.kiedys na lekcji geografi,odplynelam na chwile celem odstresowania sie,poczym wyprostowalam sie,i siedzialam jak arystokratkazostalam za to zbesztana przy calej klasie,profesorka glupio zaczela wypytywac z kad pochodze,czy z miasta czy ze wsi,itd.poczym wezwala do odp.a ja tymbardziej zaczelam gwiazdorzycjakze zla byla,ze niestety ale 5 ne musila mi postawic,bo to tak ciezko ogarnac ze istnieje bodaj 16 cie osobowosci na swiecie,a ja jestem akurat ta 17 tai lepiej sie czuje wsrod np.Norwegow,Szwedow,itp.niz wsrod Polakow,bo Ci czasami podchodza do mnie jak do dzikusa,co nie jest odpowiednie.Takze wniosek jaki))dziekuje za uwage z powazaniem Mietka Niesmialy

według mnie @mika11 napisała wszystko zgodne z prawdą!
Tak jest i tylko wy próbujecie sobie na siłe tłumaczyc, ze tak nie jest.....
Wszedzie traktuja nas inaczej/gorzej i z łaską, a ze wiekszosc tłumaczy sobie to brakiem znajomosci jezyka, to juz inna bajka....

ww w sklepie jedna przepusciła > bo kulture z domu wyniosła, ale to 1 na 100, wiec nie ciesz sie zbyt długo, bo nie codzien jest dzien dziecka

aaaaaaaa i dobra rada na przyszłosc > zjedz snikersa

ps: Patim > doskonale to ująłes- maja sie za miss swiata, a są okropne i nieograniete!
Brytyjki przy nich, to fajne foki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
181 Postów
D K
(antypolak)
Stały Bywalec
Mika 11 jak masz tylko koleżanki polki to może wydaje ci się, że Norweżki są dzike.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(mika11)
Wiking
Co? Jak one są ładne to ja jestem miss świata , kolo Matiboy gdzie ty mieszkasz ? no miłe i otwarte są jasne jak naprute , samowystarczalne Norweżki potrzebują wibratora nie faceta Matiboy bardzo dowcipny jesteś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Jak one od Ciebie maja nie uciekac, jak pustoglowiem ciagnie na kilometr
A co dopiero byc bliso ciebie

Ponawiam pytanie, ktore padlo wyzej : masz jakies norweskie kolezanki, przyjaciolki, spedzasz z nimi czas, rozmawiasz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
no co wy? norwezkie dziewczyny sa pieeeeeelkne zwlaszcza po duzej dawce alkoholu choc kiedys dzieki temu ze jedna pani, z komuny troszke sie zadluzyla w jednym z moich znajomych moja firma niezle sie oblowila tzn zarobila a oni sa nadal razem ona taka sobie on troche ciacho kochaja sie maja dzidzi to jest toooooooooo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
mika11 napisał:
idę z dzieckiem na spacer a że moja mała rezolutna i ciekawska podbiega do dziecka norweskiego a co robi matka widząc to za wózek i dyla
tak
a ile ta twoja mała ma wzrostu
może ze 190 cm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(mika11)
Wiking
Daruj sobie chamskie teksty nie znam mnie więc nie oceniaj , nie mam norweskich koleżanek , ani przyjaciółek nie mam takiej potrzeby , tam gdzie pracuje są tylko faceci , dla odmiany mili , i sympatyczni wiec problem nie jest we mnie , nie jestem zgoszkniałą babą czepiająją się Norweskich kobiet to były moje spotrzeżenia dotyczące ich zachowania w centrum handlowym i na spacerach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
mika11 napisał:
Daruj sobie chamskie teksty nie znam mnie więc nie oceniaj , nie mam norweskich koleżanek , ani przyjaciółek nie mam takiej potrzeby , tam gdzie pracuje są tylko faceci , dla odmiany mili , i sympatyczni wiec problem nie jest we mnie , nie jestem zgoszkniałą babą czepiająją się Norweskich kobiet to były moje spotrzeżenia dotyczące ich zachowania w centrum handlowym i na spacerach

Jak sie Ciebie ocenia, to zle, ale jak Ty oceniasz, to juz swietnie ?
Ideologia Kalego, jak sie patrzy
Norwezki sa kontaktowe, otwarte na nowe znajomosci. Czy ktos jest ladny, czy brzydki, to juz kwestia gustu - Ty jednak widzisz w sobie miss, a one wszystkie brzydkie...
Spojrz na siebie, bo to moze w Tobie lezy przyczyna, ze ktos przed Toba i Twoim dzieckiem sie ewakuuje.

Na przyszlosc - jak oceniasz, to licz sie z tym, ze mozesz zostac oceniona.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
mika11 napisał:

nie dasz im rady!
tu jest kółko wzajemnej adoracji....
Wiecej jak połowa z nich jest tu zadłuzona po uszy, siedzi tu, bo w polsce nie ma kompletnie nic, wiec układa sobie zycie tam, gdzie sie ich nie chce, nie nawidzi, nie toleruje, nie rozumie,nasmiewa, itp.....
Ja nz ich "sprzedajne polskie swinie" , które sprzedały całych siebie, wieszaja psy na kraju, który ich wykształcił, wychował na ludzi(zeby tu sobie dali rade)!
Takze daruj sobie, bo to walka z wiatrakami....
ps: jest tu taka jedna(zwymyslała cie powyzej), co dupy daje skalniakowi( w PL nikt by jej nie tknął), siedzi na zasiłku, nadwyręża i tak juz kiepską służbe zdrowia,korzysta z pani sprzatajacej(na czarno) > lepiej jej nie ruszac, bo bedzie jak z w tym starym poslkim przysłowiu "nie rusz, bo bedzie....."
Ona moze wszystko(według niej), my (polacy) mniej.....
Beka z ciebie droga Lindo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
marianekk napisał:
mika11 napisał:

nie dasz im rady!
tu jest kółko wzajemnej adoracji....
Wiecej jak połowa z nich jest tu zadłuzona po uszy, siedzi tu, bo w polsce nie ma kompletnie nic, wiec układa sobie zycie tam, gdzie sie ich nie chce, nie nawidzi, nie toleruje, nie rozumie,nasmiewa, itp.....
Ja nz ich "sprzedajne polskie swinie" , które sprzedały całych siebie, wieszaja psy na kraju, który ich wykształcił, wychował na ludzi(zeby tu sobie dali rade)!
Takze daruj sobie, bo to walka z wiatrakami....
ps: jest tu taka jedna(zwymyslała cie powyzej), co dupy daje skalniakowi( w PL nikt by jej nie tknął), siedzi na zasiłku, nadwyręża i tak juz kiepską służbe zdrowia,korzysta z pani sprzatajacej(na czarno) > lepiej jej nie ruszac, bo bedzie jak z w tym starym poslkim przysłowiu "nie rusz, bo bedzie....."
Ona moze wszystko(według niej), my (polacy) mniej.....
Beka z ciebie droga Lindo

Czester, jeszcze nie skonczyles mojej biografii ?
Taki talent literacki marnuje sie w szoferce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok